Mattoliike ELSE Oy
Hitsaajankatu 1
00810 HELSINKI
Puh. 010 320 7150

Palvelemme
Ark.
La

10-19
10-17

Else MattomyyntiLaadukkaita mattoja kaikkiin tarpeisiin
Olohuoneen matto Työhuoneen matto Keittiön matto Lastenhuoneen matto Käytävä- ja eteismatto Allergiaystävällinen Hylkii likaa Sähköistymätön Hylkii nesteitä Liukuestepohjustus Kestää lattialämmityksen Vaikeasti syttyvä

Ajankohtaista (päivitetty 6.4.2021)

Palvelemme normaalisti aukioloaikojemme mukaisesti.

Tervetuloa avaraan katutason liikkeeseemme.

Meidät tavoittaa myös puh. 010 320 7150 ja sähköpostilla else@mattomyyntielse.fi


Materiaali

Paperinarumatto on ominaisuudeltaan mitä mainioin, sillä se on kuituna kulutusta kestävä, tiivis ja tasainen. Maton voit sijoittaa kodin joka tilaan. Paperinarumatot soveltuvat mainiosti myös toimistoihin.

Duetto1, Hanna Korvela Design Duetto2, Hanna Korvela Design Duetto3, Hanna Korvela Design Duetto Triple, Hanna Korvela Design Duetto Stripe, Hanna Korvela Design Panorama, Woodnotes K-tuoli, Woodnotes Katkaistu raita, Woodnotes Avenue, Woodnotes Alice paperinarumatto Alice paperinarumatto

Mallisto

Kauniit oman mallistomme Petra-matot valmistetaan paperinarusta ja puuvillasta. Näin saadaan tukeva, kaunis ja allergiaystävällinen matto.

Hanna Korvela Designin tyylikkäät ja ajattomat paperinaru/puuvillamatot Duetto, Duetto Stripe, Duetto Triple ja Encore soveltuvat vaativampaankin käyttöön.

Woodnotesin puuvillaloimeen kudotut 100% paperinarumatot ovat tekstiilitaiteilija Ritva Puotilan suunnittelemia. Allergiaystävällisiä ja lianhylkimiskäsiteltyjä.

Evapolytex-matot ovat 100% paperinarua joihin kuuluu liukuestepohjustus. Evapolytex-huopapohjustus antaa ryhdikkyyttä matoille ja pitoa lattialla.

Villa- ja paperinarukuitujen yhdistelmät ovat pehmeiden pintojen ystäville. Laadukas villakuitu ei pöllyä, hylkii luonnostaan likaa, kestää kovaa kulutusta ja on lämmin jalan alla. Samalla paperinaru antaa ryhdikkyyttä ja napakkuutta matolle.

Koko ja väri

Kaikki matot ovat saatavilla kymmenissä eri väreissä. Vakiokokojen lisäksi matot saa myös mittatilaustyönä. Suurin mahdollinen leveys 400cm, pituus vapaa.

Myymälässä esillä laajempi valikoima malleja ja värejä.

Mattoliike ELSE Oy - 2013 © Patric Puola